måndag, juni 04, 2007

Första sommarmånaden...

...och den första juni kändes det kanske inte direkt som sommar, trots att Eldkvarn som sagt gjorde sitt bästa för att spela in den, men redan när jag gick ut o hämtade tidningen på lördagsmorgonen kändes det att sommaren var på väg.

Vi mecklade med pic-nic-tillbehör mest hela morgonen, och kom väl visserligen iväg en timme senare än vi hoppats (med det gjorde de flesta så), men sen var vi på plats i Ängsjö för den årliga picnicen.

Här låter barnen maten väl smaka...

Delar av det övriga "packet", bla familjen initiativtagare i förgrunden.
Stort tack till alla som förgyllde dagen.
...skönt att det inte blev så mycket brännboll... :)

Senare, efter en snabbdusch där hemma, bar det iväg igen, för att träffa nästan samma folk en gång till. Denna gång för att fira tvenne jubilarer i deras trädgård. Massa god mat och dricka samt trevligt samkväm, stor bock o tack även här.

...en av jubilarerna i förgrunden här ovan...

Söndagen var lika fin den, även om den till en början inte uppskattades fullt lika mycket av undertecknad...men framvid lunch så började livet bli rätt ok ändå...

Vädret var så kanon, att ville man leka med sitt rosa paraply fick man ta till spridaren...
...här ser man dessutom dotterns tand som hon vägrar göra sig av med...trollunge...

Dessutom köpte familjen ett av de nyaste spelen till PS2:an i Buzz-familjen, nämligen "Buzz Junior Robojam"...

Riktigt kul, snyggt och bra om det inte varit för att de allra flesta spelen var varianter av Jungle Party, så har man det spelet, vilket vi har så var det inte så mycket nytt...men de nya spelen som var med var riktigt kul...så det lär väl bli ett par timmar framför burken med detta spel också...

Nu blir det lunch, o sen kanske en promenad i solskenet...

/Bogie

Inga kommentarer: