onsdag, december 10, 2008

Lite udda...

...var det allt på BUP när vi idag satt och tittade på en tv-skärm medan sonen satt på andra sidan väggen och blev inspelad, fullt medveten om att vi satt där vi satt, och blev testad på en det ena än det andra sättet. Efter ett tag glömde han nästan bort kameran, och jag tycker han skötte sig utmärkt och var rätt mycket Joakim under stora delar av testet.

Det här var dock det sista testet, så på tisdag ska vi få något slags utlåtande, vet inte om det blir en ny diagnos, eller om en sådan dröjer, eller om det till en början bara blir ett muntligt omdöme...skönt att det snart är över dock...

...och så har det presenterats lite fler band till Sweden Rock, där ffa Volbeat var ett välkommet inslag...HEAT har jag sett och det var inte direkt nån enorm upplevelse de gångerna så...Sardinas och Chair har jag precis noll koll på...men albinot Johnny Winter är ju allt lite coolt(!).



...och igår kväll satt vi och sa att nu ikväll har vi väl inget, för att en halvtimme senare komma på att josjutton, vi ska ju på konsert ikväll...Soilwork på Debaser...trevligt, men inget som egentligen hinns med...rapport lär väl komma.
/Bogie

Inga kommentarer: