söndag, maj 17, 2009

Show.

Efter en termin av träning var det dax för "examen" för sonen i lördags på den stora showen, där han var en av de yngre och idag söndag för dottern där hon var en av de äldre...

Efter ett rejält köande fick vi helt ok platser och fick avnjuta en hel del riktigt bra dans, men det var väl få dansare som verkligen övertygade...även om det fanns ett par.
Sonens grupp hade från träningar med åtta barn konstigt nog halverats tills det var show-dax. De fyra gjorde dock utmärkt ifrån sig i sin korta dans (s)om Personliga Tränare.
Ovan några schyssta poser, sonen längst till höger.

Till den lilla showen på söndagen där dottern dansade var det inte fullt lika stort publiktryck, även om det var gott om publik även på denna föreställning.

Dottern, tittandes in i kameran här ovan, var tiger i Cirkus-dans-föreställningen.
Tigrarna var betydligt fler än sonens grupp, men gjorde minst lika bra ifrån sig.
Resten av showen var kanske inte bättre rent tekniskt, men hade en charm som räckte väldigt långt.

Både på lördagen och söndagen var farmor, farfar och mormor på plats och tittade, och farmor och farfar sov över hemma hos oss.
Ja, de sov inte bara, vi åt grillat kött både på lördag kväll och söndag lunch, och vi tittade på Eurovision Song Contest.
Sonen orkade också hålla sig vaken hela tävlingen igenom, men gillade inte att Grekland inte vann. Dottern gick o la sig någongång halvvägs och missade norbaggen Alexander Rybaks segertåg.

Vi var väl inte helt ense framför TV:n, men jag tycker lätt att det var det bästa bidraget i ett annars klent startfällt. Grattis Norge...i dubbel bemärkelse denna 17:de maj.
/Bogie, som ser fram emot ännu en kort arbetsvecka...men som börjar jobba upp en läskig nervositet inför morgondagens hundrade derby mellan AIK och dif...

Inga kommentarer: