söndag, mars 07, 2010

Skatan mm...

Sitter o kollar starten på Vasaloppet till barnens förtvivlan....men så var min uppväxt, så sug i er :)

I fredags kollade vi Let's Dance, men det får man nog snart lägga ner...
När en värdelös gubbe som Willy kan gå vidare gång efter gång och slå ut riktigt duktiga dansare, då blir det jävligt tråkigt. Folk som röstar fram Willy kan ju inte ens gilla programidén, men TV4 gnuggar väl händerna, för det krävs nog en hel del röster för att plocka upp gubbjäveln som av jurryn får 9 poäng mot ledarens dryga 30.
Går gubbfan vidare även nästa gång så är det dags att lägga ner skiten!

I julklapp förra året fick vi och svärföräldrarna biljetter till Kvarteret Skatan på Rival av svåger och svägerska. Nu har det strulat en del runt omkring arrangemangen med barnvakt mm, men då barnen visat sig duktiga ensamma hemma under delar av Sportlovet så var det inget större bakslag när lilla kusinen fick vinterkräkan...tråkigt för henne dock.

Skatan då...jo, den var riktigt kul. Batra och ffa Glans är ju ofta roliga, och dom höll bra även på scen, men sjutton vet om inte tjejerna Vanna, Röse och Tova spöade grabbarna. Ffa imponerade Röse och Tova, som iaf jag inte är van att se i dylika sammanhang.

...och där gick starten...
(barnens kommentar "-Vem är du och vad har du gjort med vår pappa?")
Det blir nog snart barnprogram...

När vi kom hem från teatern köpte vi med oss kinamat hem till barnen och sen såg vi andra chansen i Melodifestivalen...ingen av våra favoriter gick vidare...
Sen blev det en hyfsat tidig kväll efter lite städande av chillaburen, och nu sitter jag här och plågar barnen...som iofs har sina Nintendos i full fart...
/Bogie

Inga kommentarer: