tisdag, maj 18, 2010

En underbar sommarkväll...


...började på Backstugans uteservering vid 17-tiden med ett par öl i goda vänners lag, med efterföljande promenad nerför Råsundavägen och en tillfällig ihopstötning med delar av familjen Karlzzon.
In på Råsunda tillsammans med dryga 21.000 personer för bottenmötet mot Åtvidaberg.

Ett rejält kaos-tifo med bengaler, raketer och massor av konfetti samt iaf till en början riktigt starka ramsor ramade fint in matchen som började minst lika fint som derbyt mot djurgården, men 1-0 redan i begynnelsen...
Nu blev tack o lov fortsättningen trevligare än i derbyt, och Miran Burgic som gjorde sin sista match i AIK satte både 1 och 2-0...

Antingen så var Åtvid riktigt dåliga eller möjligtvis tagna av publikresponsen, eller så börjar AIK få lite fason på sitt spel. Den första halvleken såg väldigt trevlig ut.
I andra så tog Åtvid över och hade utöver 2-1 målet även en hel del bud på 2-2, särskilt läskigt var skottet som tog i stolpen och sen fortsatte i full fart längs hela mållinjen...puh!
Följdaktligen var det riktigt skönt när Mutumba blev fälld och genererade en straff till AIK, en straff som Miran Burgic satt i mål. Innan matchen var slut lyckades även Kevin Walker sätta 4-1, så det kändes riktigt bra.

Skjuts hem med kompisen, och väl innanför dörren möts jag av de ännu inte sovande barnen...
Sonen var mest uppe i varv och mer eller mindre drog mig in i vårt sovrum där han stolt visade en present han gjort till mig på syslöjden...

Mycket snygg och mycket passande.
Ett riktigt bra avslut på måndagen...(som iofs bjöd på lite tv och chillastädande med frun efter det att barnen somnat).

/Bogie, som hoppas resten av veckans aktiviteter blir lika bra.


Inga kommentarer: