torsdag, maj 13, 2010

Inte lätt att vara Gnagare...


...just nu...
Efter en förnedrande förlust mot Göteborg med 0-4 hade man väl en liten, men ack så liten förhoppning om att det börjat vända med en 1-0 seger över bottenkonkurrenten Trelleborg, men då åker vi på nästa fyramålsförlust, denna gång mot Elfsborg. Nu har jag inte sett ett smack av matchen (så egentligen finns den nog inte), men av vad jag hört var inte AIK helt usla...bara nästan...

Gnagaren ovan är bara vår i en dryg vecka till...
Trots att vi skillt på dom två chillorna, så de har varsin bur, så funkar det inte, Calvin (ovan) ser rätt ledsen och ensam ut i sin stora bur, men väl ute på golvet med Jericho så måste han ändå gå till attack. En chilla kan leva upp till 15 år, och det är helt enkelt inte snällt att behålla honom. Nästa lördag är det utställning i Norrköping, där Jericho vann förra året, men i år ska vi alltså inte ställa ut, utan enbart åka dit för att sälja Calvin till en norsk uppföderska. Han ska till Norge och bli avels-chilla.
Kommer att kännas skumt att sälja honom, men han får det förhoppningsvis bättre dit han kommer, och vi får faktiskt nästan tillbaka vad vi gav för honom, inte illa det.

Sen kan man ju verkligen ställa sig frågan vad jag gör här klockan 08:15 en ledig torsdag...vaknade vid sjutiden och kunde inte somna om. Resten av huset sover, så det är ju iofs rätt lugnt och skönt, så vem klagar :)

Igår eftermiddag kunde man sitta ute på altan i bara t-shirt, så jag o frun satt nog där i två timmar, drack lite gott och käkade lite nötter innan vi tog tag i det där med middagen.
Idag ser det inte ut att bli riktigt lika fint, så risken är att det blir till att städa huset...

Nu kommer första familjemedlemen upp...det var dottern, så nu blir det barnprogram...eller möjligtvis lite VH1musikvideos...
See'ya!
/Bogie, som ändå ser fram emot måndagens match mot Åtvidaberg...

Inga kommentarer: