måndag, augusti 28, 2006

En riktig fem-etta!

I går, söndag, var det Gnagisland före matchen AIK-Öster, en rolig tillställning för barnen.

AIK-marschen.

Uj vad man kan smälla med dom där plastprylarna...

...o så fick man ju hälsa på Sonic, och Gnagis, men dom bilderna blev inte riktigt lika bra.

Och så det enda smolket i bägaren...

I denna karusell satte sig barnen, och först snurrar ju "marken", och sen kan man snurra kopparna med en ratt i koppen, och det gjorde sonen så det förslog. Nu har det hänt nån gång förut, men aldrig så allvarligt, men Emma kommer i någon slags självsvängning, antagligen pga hennes svaga nacka. I början ser det ut som om hon gillar att kasta med håret och snurra, men sen blir liksom nacken nästan lealös och huvudet far okontrollerat. När det började ske så skrek jag åt sonen att ta tag i henne, och i nästa sekund så stannades karusellen av...vet inte om det var pga av Emma eller om det var tid för det. Jag tror Emma förlorade medvetandet en liten stund där, men hon kvicknade till då brorsans tog tag i henne, om inte annat så för att hon samtidigt lyckades slå i huvudet.
Det tog ett tag att trösta henne, men sen klättrade hon i brandbilar och grävskopor som ingentig...en liten bula i pannan som minne bara...men minnesbilderna av det snurrar fortfarande i mitt huvud, och i de minnesbilderna går det sämre än det gjorde i verkligheten, usch och fy!

Bild tagen av "Terminator".
Men sen kom vi in på Råsundas Södra läktare, eller familjeläktaren som den har blivit och vi tillsammans med de övriga 18.096 bjöds på en rejäl underhållning. AIK spelade underbart bra stundtals, och tom frun som har sympatierna hos ett annat sthlms-lag applåderade laget.

Nog missar man en hel del av matchen när man har barnen med sig, men det är kul att se de små försöka sjunga med i ramsorna och ställa sig upp o skrika vid mål.
Tyvärr var frun lite krasslig, men hon följde med ändå, det tackar jag för, hon var ovärderlig på plats...som vanligt...
5-1 slutade matchen, de två första målen av Miran Burgic, de två nästföljande av Wilton Figueiredo och det femte och sista av Daniel Mendes. Kenny Pavey spelade fram till tre mål, och var enligt mig bäst på plan. Mer om matchen här...
Kvällen avslutade vi med att köpa hem McDonalds och efter maten, bums i säng.

/Bogie. lycklig Gnagare.

Inga kommentarer: