torsdag, augusti 03, 2006

Utflykt...

En liten utflykt från hemmet till min mor och far i Strängnäs vågade vi oss på, trots hantverkare springandes i huset.
Första dagen, måndagen, blev något misslyckad, då först "Eurokangas", en stor tygaffär i Kungens kurva, lagt ner (eller flyttats?). Även det planerade besöket på outletten i Mariefreds närhet, Hedlandet, visade sig misslyckat, inte mycket roligt i klädväg där längre...eller var vi möjligtvis mellan säsonger? Tror inte det...
När sen Canal+ sändning från Göteborg och matchen ifk sill-AIK hackade rejält på föräldrarnas burk, undrade man ju om hela "utflykten" skulle bli av samma kvalité. Matchen slutade dock 1-1 och det kändes väl iaf ganska bra med tanke på första halvlek, men lite i underkant med tanke på spelövertaget i den andra...

Nåväl, natten mellan måndag o tisdag öppnade sig himlen och min mor o far fick sitt efterlängtade regn, själv förbannade jag vädergudarna och räknade med ett inställt besök till Parken Zoo.
På tisdagsmorgonen var det iaf uppehåll men ganska grått, men vi gjorde ett försök till Eskilstuna, och det visade sig vara ett gulddrag. Senare på dagen sken solen, barnen trivdes både med djur och nöjespark och det förekom inget tjat eller gnäll på de hela sex timmarna vi var där.

"Flamingokvintetten"?


Onsdag morgon och snabbvisiten hos mina föräldrar var slut, men utflykten fortsatte till Nykvarn och Lådbilslandet. Även denna dag var småmulen men hellyckad. Trots att man som förälder inte har något annat att göra än att titta på sina småttingar som far runt på en den ena en den andra gräsklippardrivna maskinen, så njuter man i fulla drag. Hade det inte varit för de många getingarna, varav en stack dottern, så hade detta besök varit 100-procentigt, nu var det väl runt 98% :)
Bilskola, motorcykel, traktor, racerbana, tåg och flotte hanns det med.

Dottern leder tillfälligt, men sonen är på väg om...

På väg till Afrika...

Sonen fick ta ansvar för att ta syrran plus en tillfällig vän runt i sjösystemet, då jag med min vikt höll på att sänka hela ekipaget...smått pinsamt, men helt sant.

Lådbilslandet rekommenderas o det starkaste!

Kan lova att det var två rätt trötta barn, och två helt slutkörda föräldrar som kom hem till Väsby, men ack så nöjda.

/Bogie

Inga kommentarer: