söndag, februari 11, 2007

Fotbollspremiär...

Denna vecka har helt gått i sjukdomens tecken, frun vabbade måndag o tisdag, då jag hade fullt upp på jobbet med pallar, pallar och åter pallar...sen vabbade jag resten av veckan, då frun ju redan missat en vecka pga egen sjukdom. Barnen var inte jättesjuka, men snuvade som få och en del hosta förekom ju också, men nu *pepparpeppar* så verkar dom verkligen vara på rätt väg.

Nåväl, i lördags så var det så äntligen dax för premiär på Skytteholm för AIK:s träningsmatcher, AIK klarade av en första träningsmatch i Södertälje mot Syrianska (1-2) i veckan, men detta var alltså hemmapremiären.

Jag kom sent men hade som tur var den fd grannen sittandes med sina barn högst upp på läktaren, så jag fick en perfekt plats. 3511 peroner var det som kom i kylan för att se matchen mot GIF Sundsvall. Till och med "Patronerna" kom med en skara fans, imponerande.

Sist in på plan kom "Dulle", som det varit så mycket kontroverser runt under silly season, men man får allt tillstå att det är skönt att vi fick behålla honom, han var klart dominant i lördagens match. En match ni kan läsa mer om på
Gnagarforum.

Tifo blev det oxå, och det gör sig jämra bra på bild, men är egentligen ett riktigt otyg. Att stå nära en sån där pjäs som det viftas med är som att sätta ner huvudet mot en spisplatta på 12:an...men som sagt snyggt o stämningshöjande. Nu var väl stämningen inte den bästa jag upplevt på en träningsmatch, det var rent av så att Patronerna förde mer liv i långa stunder, även om dom mattades av allt eftersom AIK "öste" in mål...

3-0 slutade matchen, och då var det skönt att sätta sig i bilen o värma upp tårna.

På lördag är det dags igen!!!

Frun och svågern (som fyllde 42 i fredags, grattis i efterskott!) gav som traditionen bjuder sina föräldrar en lunch i julklapp, och idag, söndag så blev den äntligen av. Lunchen åts detta år på Långbro Värdshus, ett riktigt trevligt och mysigt ställe med god mat och helt ok service. Inte var det dyrt heller...
Alldeles perfekt för just en söndagsmiddag mao.

Bara sonen som fotar och jag som inte syns i bild, eller jo, min arm fick visst komma med...


Ja, o sen var det bara att åka hem och ta tag i badkarsproblemet...
Elektrikern som vi fick ringa ett par gånger i veckan som var föreslog att vi själva skulle flytta en av de två givarna 10 cm lägre på karets utsida.

Här försöker jag så få loss givaren, som satt rätt bra fast med silikon...visar väl kanske inte den bästa av sidor...

...och här har vi den lilla givaren, men inte hjälpte det att flytta på den inte, badkaret fortsatte att spruta luft ur "deluxe-ventilerna" med full kraft...snart får dom komma o hämta det där jävla karet, men dom lär behöva plocka ner det i småsmulor för att få ut det igen, för vi tar inte bort nån vägg nu inte!


Sen förekom det väl lite andra helgnöjen...

...sonen tränade sin vighet...

...och dottern lekte att mamma var ett smink-huvud...tjusig värre, hon har tom signerat sitt verk... :)

Vi hörs!
/Bogie

Inga kommentarer: