tisdag, april 24, 2007

Råsundaspöket...

Ikväll har det varit derby på Råsunda, AIK mot Bajen.
Helt ok inramning med 30.000 på läktarna, varmt o soligt väder och högröstade AIK:are som klarade sig alldeles utmärkt utan något tifo.

Matchen började trevande, och det var nog Bajen som hade det mesta spelet, men AIK som satte 1-0 (Daniel Mendes), sen tog tyvärr bajen över mer o mer.
Räknade med att AIK skulle vara helt slutpumpade redan efter halvtid som dom jagade boll, men kom faktiskt med två byten ut som ett starkare o bättre lag, och var betydligt bättre i andra.

Mot slutet kom Bajen igen och var inte så värst långt ifrån att kvittera, men AIK:s Daniel Örlund räddade kvar AIK i matchen mer än en gång, tack o lov!

Vid en hörna fick bajaren Erkan Zengin ett föremål kastat på sig från läktaren, och det är skit att sånt ska förekomma, men make till filmning har jag sällan skådat. Föremålet, som kanske var i storleken av en tändare träffade hans hand och han föll ihop med händerna för huvudet o blir liggande...stor suck. Visst, alla ska gå fredade så väl på som utanför planen, men en Oscar borde allt Erkan få för den rollprestationen :)


Nåväl, trots en farlig frispark i 93 minuten så klarade äntligen AIK av att slå Hammarby, det var ett bra tag sedan, men nu är Råsundaspöket tillbaka i SvartGul tjänst! :)

/Bogie, som snart ska somna lycklig.

Inga kommentarer: