söndag, maj 18, 2008

Teater...


...var väl ungefär det seriösaste vi tog oss för i helgen, o den höll väl på i en kvart o började 17:00 på söndagskvällen. Det var teater av o för barn, även om det mest var föräldrar i publiken. Vi, eller rättare sagt dottern, blev inbjudna av en klasskamrat till henne. Kompisen spelade lille Skutt i Bamse-pjäsen. Det var väl mer charmigt än bra, men vi fick iaf stifta bekantskap med den lokal där barnen ska uppträda om två veckor.

Annars så har vi som sagt inte gjort så mycket. I fredags så tittade vi på Talang så klart, och självklart röstade svenska folket fram en gullig sjungande tjej, som väl visserligen var duktig för sin ålder, men det var egentligen bara de höga tonerna som imponerade. Juryn hade precis som förra gången bättre koll än folket, o skickade vidare en riktig bollkonstnär.

Bollkonstnärer saknades det visst i Gnaget idag när de förlorade mot Landskrona i svenska cupen med 1-0...men förnedrade likt dif blev dom iaf inte.
I övrigt behandlade förbundet sin cup på ytterligare ett förnedrande vis genom att lägga matcherna på neutral plan i Gävle.

I lördags slappade vi enbart, o hann med att avsluta Ringen-triologi bland annat.
Med körslaget avgjort blev det sommarkrysset som fick stå för familjeunderhållningen, men så där värst roligt var det väl inte.

Idag var sonen iväg till en kompis o vi andra stack o handlade, men så mycke mer utöver teatern blev det alltså inte gjort.
Nästa helg blir lite mer hektisk, o sen går det i ett till långt efter midsommar, så det kändes både rätt o skönt att ta en slöhelg.
/Bogie

Inga kommentarer: