fredag, oktober 27, 2006

Hall och 4-0.

Den här veckan har det varit varannandags-vabbning för mig och frun, dottern har varit hemma hela veckan med sin förbenade förkylningsastma, men nu låter det allt lite bättre...inte bra, men bättre.

Hallen då? Jo, så här blev det.

I långa hallen har det väl inte hänt så mycket mer än att färgen är bytt och golvlisterna likaså.

...och en ny taklampa då...

Just denna i entré-hallen dock, men dom ser likadana ut.


I entré-hallen har vi dessutom en ny byrå, som blev mörkare än vi först hade tänkt oss, men den visade sig passa in fint. Nu får vi äntligen rum med alla vantar, halsdukar och mössor inför vintern.

Ny hatthylla som i sista sekund, innan festen på lördag, kom in på IKEA.

...och matchande skoställ...eller heter det hylla? ...nä, skoställ får det bli.

Sen fick vi äntligen upp gardinstång och gardiner i vardagsrummet. Vid en första anblick känns det lite väl Sovjet-kommunistiskt, men rätt snart uppskattar man dom...och färgen är väl en förberedelse inför julen (huga!), så till våren kan det ju bli några lite ljusare gardiner.

...o här är dom saker som ännu inte kommit hem...ligger i förråd på Shurgard i Järfälla...
15 flyttkartonger, ett par stycken fulla med vhs-filmer, två stolar, en tv, en byrå som jag just slängde dit och nåt bord tror jag...
...och julsakerna(huga!).

...på badrumsfronten så har vi fått en felaktig slutfaktura, och detta trots att dom inte är färdiga (enligt oss), så den fakturan bestrider vi så klart.
...och den elektriker som skulle komma och fixa till badkarets "jet-motor" glömde helt bort oss, så på tisdag har han en ny chans att glömma oss...


Nä, lite väl mycket inredning nu va, gardinfärger o annat...känns lite "gay"...över till nåt betydligt straightare, 25 svettiga män på en gräsplan :)

AIK-Ifk Sill, en klassiker helt klart, och mitt i guldstriden, med halsdukshav och ett mäktigt "Å vi e AIK" av 19.000 AIK:are...detta bådade gott redan från början.
Hela 4-0 slutade det, efter mål av Mats Rubarth, Markus Jonsson (på straff så klart), Daniel Tjernström och Wilton Figueiredo frispark som via ett sill-huvud blev ett fint självmål.
Om det inte hade varit för att Ellos fick in ett straffmål på tredje försöket och att idioterna i bortaklacken skämde ut sig så hade kvällen varit perfekt.

Ett rejält polisuppbåd stoppar idioterna i bortaklacken, som gjort sina tappra försök att angripa barnfamiljerna på familjeläktaren. Lite rök och knallskott lyckades dom tydligen skicka iväg innan polisen tågade in.

Två bengalre lyckades dessutom idioterna slänga in på plan...inte många rätt där inte.

Skönt att de som är från Göteborg alltid åker hem i sorg...de som är från Göteborg...

Nå, bortsett från detta så var det som sagt en riktigt underbar fotbollskväll, och troligtvis bjöds vi på den bästa halvleken AIK presterat på mycket länge. Utöver de 2 målen i första halvlek räknade jag till tre träffar i målvirket och en del andra fina chanser. Rubarth, Figueiredo, Tjernström och Özkan var var något briljantare än de övriga klasslirarna igår kväll. Njutbart!
Två matcher kvar, Gays borta och mff hemma i sista matchen...och hur det än går så har AIK haft en underbar säsong!

I morgon, lördag, firar vi huset, födelsedagarna och lite annat smått o gott med goda vänner o släktingar.

/Bogie.

Inga kommentarer: