söndag, november 19, 2006

Vecka 46

På sjukfronten är det nu bättre för alla, utom möjligtvis för frun, som inte riktigt lyckats skaka av sig alla bacillerna än... Sonen kom till skolan i onsdags och dottern testades medelst biobesök på onsdagseftermiddagen och fick grönt kort för dagis på torsdagen. Filmen vi, hela familjen, var o såg var "Boog och Elliot-Vilda Vänner", och den var riktigt kul tyckte hela familjen.

...och för en gångs skull var det faktiskt inte ekorren/arna som var roligast, denna gången var det kaninerna...

...och på badrumsfronten då...
Ja det var ju den gågna veckan som de skulle komma hit o greja det sista, och kanske till slut komma fram till vem och hur badkaret skall fixas till.
Vi skämtade ju lite om att det vore rätt åt våra hantverkare om de skulle bli smittade av våra barn då de var här, det var ju dock inte meningen att det i sin tur skulle drabba oss...
När jag ringde hantverkaren i fredags, efter att det varit tyst ifrån dom hela veckan, så var han hemma sjuk...men värst var det väl egentligen att elektrikern råkat ut för ryggskott.
Vi hoppas att de är friska till kommande vecka och att badrummet då äntligen kan bli helt klart.

Alldeles nyss kom hela familjen ut ur duschen, och iaf tre av oss har blivit friserade av frun, så nu är frisyren , om man nu kan tala om fisyr i mitt fall, färdig inför kryssningen på fredag.
En hårdrockskryssning jag ser mycket fram emot.
Vi får se om det finns något att blogga om innan dess, annars så borde det finnas både en o två saker att skriva om efter nästa helg, som innehåller både "Rock at sea" och AIK-Vålerengen på Råsunda.

/Bogie

Inga kommentarer: