torsdag, februari 17, 2011

Blev hemma idag...

...efter att ha väckts klockan 2 på natten av frun som tyckte jag skulle byta säng med min dotter, som just då satt på toa och hostade lungorna ur sig, hade 40,5 i temp och inte kände av sina ben...
Sonen skickades till skolan i vanlig tid, lite hostig han också, och säkert på gång att bli sjuk, men så länge han inte har feber så får han gå.
Vi andra tre inväntade tid till Vårdcentralen, och 10:30 var vi på plats på Löwet.
Dottern fick ta snabbsänka och halsprov, men det visade sig "bara" vara influensa. Hem igen med två olika flaskor hostmedicin i bagaget.
Klockan var efter tolv när vi kom hem, och då hade vi ännu inte ätit lunch, så jag tog en semesterdag (genom att frun vabbar) och blev hemma resten av torsdagen.
Får se hur länge man själv klarar sig från flunsan...ena stunden känns det helt lugnt, i nästa så både hostar, snuvar och fryser jag...men man inbillar sig väl bara...eller...

Under tiden passade Sonisphere, sveriges blötaste festival, på att presentera årets line-up, tid och plats fick vi redan igår.
Den 9 juli, samma datum som Getaway i Gävle, hålls Sonisphere på Globe Arena Open Air...eller i folkmun, Söderstadion och Globentorget.
Banden som presenterades var:

Slipknot - Inte så insatt, men rätt nyfiken på dom.
In Flames - gillas på skiva, men har bara sett som förband till Judas Priest för ett bra tag sedan. Mastodon - imponerade inte på Sonisphere i Hultsfred.
Mustasch - gillas verkligen, men spelar o andra sidan överallt...
Airbourne - lite för mycket AC/DC för att det ska kännas eget, men dom gör det bra.
Dead By April - Robinson vinjettmusiken är ju ok, men dom gav ett väldigt blekt intryck på Rockweekend-turnén
Kvelertak, Graveyard - har jag ingen som helst koll på.
695:- för en biljett...ja, med tanke på avstånd mm så är det klart lockande..."endast" 18.000 besökare istf 45.000 som i fjol, känns också bara bra. Den 25/2 släpps plåtarna...vi får se hur det blir...

/Bogie

Inga kommentarer: