fredag, augusti 01, 2008

Tjing-tjong.


Blev hämtad i Ulriksdal av fru o dotter igår efter jobbet medan sonen lekte hos en kompis. Vi styrde mot Överskottsbolaget i Ulriksdal, men det var borta...ja, huset stod ju kvar, men det var allt. En epok i graven minst sagt. Det var ju där man redan på den tiden det hette Överskottslagret köpte militära persedlar, som man sen lekte krig i o med, långt innan det blev en vanlig lågprisbutik.
En konkursbutik fanns dock kvar, men jisses vad skräp det fanns där, och en del med väl tilltagna priser.
Vi köpte några engångsglas och åkte ut till Märsta och ett befintligt ÖB, men vi hittade inte riktigt det vi var ute efter, men en hel del annat inför frugans 40-årskräftskiva.
Sen åkte vi o hämtade sonen och vidare ner till vår lokala ICA. Mittemot ICA ligger en relativt nyöppnad Kinakrog som frun tänkte att vi skulle hämta hem mat ifrån. Hur det nu var så slutade det med att vi stannade där o åt.
Dom hade riktigt god mat i väl tilltagna portioner och bra o trevlig service.
Vi visste inte hur väl maten skulle falla barnen på läppen, men sonen gillade räkchipsen som man fick som förtugg och yakitorin gick oxå ner. Bäst tyckte han dock nog om mina fritterade räkor. Dottern var mycket nöjd med kycklingen med cashewnötter och frun uppskattade sin lite starkare wok oxå. Ja, jag gillade ungefär det sonen gillade. Dyrt var det inte heller, och barnen fick klubba efter maten, så ja, det var inte sista gången vi åt där.

Nu är bussen snart framme, dax att sluta.
/Bogie

Inga kommentarer: