fredag, april 16, 2010

Sorgligt på lite olika plan...

Läser i Aftonbladet att Mauro och Plura inte ställer upp för en ny säsong av deras matprogram, och det tycker jag är riktigt tråkigt, då programmet mer och mer hittar hem. I början var det lite för stelt, trots alkohol och bra gäster, men allt eftersom programmen och de roliga gästerna avlöste varandra så växte programmet...nu är det verkligen bara Pluras förkärlek till att laga mat barbröstad som stör mig.

Hoppas verkligen dom ändrar sig.

Sorgligt på ett helt annat plan är ju Peter Steeles nu bekräftade död, det var hjärtat som gav upp, inte helt oväntat som han levde sitt liv (av vad man läst då...)
Sorgligt också att jag förbisåg den underbara plattan "Bloody Kisses" i gårdagens blogginlägg. Den är kanske inte riktigt i klass med "October Rust", men banne mig inte långt ifrån...får se till att lägga in den i mobilen under helgen, för just nu spelas "October Rust" gång efter annan i bilen. Borde kanske även ge de senare plattorna, som finns där hemma, en större chans.


Inte för att det drabbat mig än, och nog för att vulkaner är ruskigt häftiga, men det kan nog bli rätt sorgligt med stängda luftrum...tänker först o främst på de vänner som inte kommer iväg å sina resor, på svärföräldrarna som väl kanske inte kommer hem från England efter deras Atlanten-kryssning, vilket i sin tur kan ställa till det med barnvaktandet näs vi ska gå o se Ultravox...om dom nu kan komma. Om de planerar väl kan de väl åka tåg/buss/bil istället, det är ju trots allt ett brittiskt band...
Om detta drar ut på tiden, hur blir det då med alla festivaler och deras över-Atlanten-bokningar?

...o så regnar det...sorgligt...

/Bogie

Inga kommentarer: