tisdag, juli 13, 2010

Dag 4...

En dag som verkligen innehöll det mesta...
Frukostbufe på hotellet, bilen till Legoland och sen verkligen en heldag på nämnda nöjesfält.
Det regnade till en början, så då passade vi på att köra en del blöta attraktioner, pirat- och vikingaskepp, där man både blev nerstänkt, nersprutad och fick chansen att spruta ner andra. Efter dessa aktiviteter var mina skor för evigt blöta...tror knappt dom torkat nu när vi är tillbaka på hotellet.
Barnen drog med två fega föräldrar på både den ena och den andra berg-o-dalbanan...vissa mer läskiga än kul, andra mer kul än läskiga...
Schysst men väldigt försenad lunch, då dom "tappade bort" vår beställning, vilket iofs gjorde att vi fick drycken gratis.
Legolands "flumride" efter lunchen, och sen 4D-bio. En besvikelse i form av Atlantis, som mest var ett akvarium.
Barnen, eller ffa sonen fick efter 6 års väntan ta sitt Legokörkort. Dottern var inte så impad av just den attraktionen, men fick även hon sitt körkort.
Sen avslutade vi med stora legotåget och efter det middag på ett pizza och pasta ställe.
Sen under promenaden till bilen började dottern med vad vi först trodde var hennes vanliga gnäll, det gjorde ont i fötterna mest.
I bilen kom sen mer klagomål på värkande händer, mage och sen även värkande hals...hon stönade, gnällde och grät om vartannat. Vi fasade för allergisk reaktion, även om det inte verkade så, och hoppades på ren utmattning...
Ca 500 meter från hotellet så kom dessvärre en rejäl spya, till viss del på kläderna, på bilsätet och tack o lov mest i en påse. Varningsblinkers på, och snabbsanering.
På hotellet var parkeringen fullbelagd, så jag fick parkera på andra sidan hotellet, i en park...känns inge vidare säkert.
Nu har frun tvättat kläder och duschat dotter, så nu är det hög tid att säga godnatt. Nu är man lite smått illamående som alltid när någon annan mått dåligt, men iövrigt nöjd med en bra dag.
I morgon ska vi (nog) dit igen, biljetter har vi, dotterns motivation är så där just nu...

/Bogie

Inga kommentarer: