torsdag, juli 29, 2010

Vingåker outlet.

Frun har länge tjatat om att få åka till outleten i Vingåker, i säkert två år vid det här laget. När vi nu på semestern skulle åka till mina föräldrar så tog vi det "på vägen"...bara ytterliggare 10 mil enkel resa...
Vi kom som vanligt iväg senare än planerat, och lite före 13-tiden åt vi lunch på McD i Eskilstuna. Dryga timmen senare var vi så i Vingåker. Jag började ana oråd när det var samma logga som i Barkarby, och det blev inte bättre av att det var svårt att hitta p-plats...väl inne konstaterade vi rätt snabbt att det inte var vad vi tänkt oss. Vi tänkte på nåt i stil med Ullared, Karlssons eller iaf åt det hållet, inte märkesskjortor för 700:-.
Vi lämnade affären rätt snabbt utan så mycket som en tummetott. Vi var in i ett par butiker till och ett fyndtält, med samma resultat...och lämnade Vingåker tämligen snabbt och lika "rika" som innan.
Riktigt misslyckat. Dessutom regnade det i stort sett hela resan, från fint duggregn till rena störtskurar.
I Eskilstuna, ungefär där vi käkat någon timme tidigare hade en olycka skett i mötande fil. Minst en bil och husvagn var inblandade (kan ha varit en singelolycka). Polisen hade spärrat av hela den mötande filen, och kön efter var kilometerlång.
Vi kom dock fram till vårt mål, och sitter nu i soffan hemma hos farmor och farfar...
Snart dags att gå o lägga sig i den lilla stugan, fortfarande utan rullgardiner...eller jo, rullgardiner finns, men ligger på golvet än så länge. I morgon hoppas jag ha ork att skruva upp dom.
Nu önskar jag eder en god natt!
/Bogie

Inga kommentarer: