måndag, november 15, 2010

Helgen...

...var egentligen rätt lugn, men lite saker hände ju ändå...
Redan i fredags var tex dottern in till TV-Huset med sin klass för att spela in ett musik/sång-barnprogram som väl kommer att gå på Barnkanalen vad det lider...vi lär återkomma då..."Flygande mattan" tror jag programmet heter, och leds av "Supersnälla SilverSara" vad hon nu heter mer än Sara i verkligheten :)
Det verkade ha varit skoj att spela in tv iaf...trots eller pga omtagningar...
Hes och dan blev hon iaf pga en begynnande förkylning, som sen blommade ut under helgen, och gjorde att hon blev hemma från skolan idag måndag...tillsammans med sin mor, som inte heller är helt pigg.

På lördagen var det mest handling och städning på schemat, och i söndags var det ju Fars dag...

Tog inga bilder, så skylten ovan får representera firandet, som visserligen hölls söder om stan, men inte så långt ut som Farsta. Vi var hos svärföräldrarna och firade både far, svärfar, svåger och mig :) med goda pajer och gott sällskap bestående av släkten.
Efter det hem för att se reprisen av "Så mycket bättre", som hade sitt kanske blekaste program hittills...Lill-Babs låtar är väl inte roligare helt enkelt...det var dock samma tät-trio, Petter, Petra o Plura som grejade det bäst.

Annars har jag hittat ett nytt favoritspel på iPhonen, och lockat in både fru och son i smurfarnas värld, där de bygger hus, odlar bär och bakar tårtor mm...riktigt underhållande.
/Bogie, som räknar med att skörda lagom till fikan...

Inga kommentarer: