måndag, november 22, 2010

Helgen...

...rekapituleras så här på tisdagskvällen...

Helgen var egentligen inge vidare, jag var rätt lättirriterad och ffa dottern tjatade som aldrig förr, om Sack Boy:en vi hittade på Gamestop, och som bara fanns i ett exemplar, och som bägge barnen ville ha...det blev delad vårdnad till söndagen, då vi hittade en till när vi var i Kista C.
I Kista var vi främst av två anledningar i söndags, dels för att frun ville köpa sig en iPhone 4, vilket hon också gjorde. Vilket i sin tur innebar att dottern blev den sista i familjen att få en iPhone, men nu har hon liksom sin bror, en iPhone 3G...mycket nöjd. Ett familjeabbonemang på det o vi ringer o sms:ar gratis till varandra...sweet!

...o så var vi så klart där för att se på bio. Tyvärr blev det inte den senaste Harry Potter, som var i det närmaste utsåld hela helgen, utan det blev "the Last Airbender", en animerad tv-serie som nu blivit en riktig spelfilm. Hjältarna var tokigt lika deras tecknade förlagor, och enligt sonen så höll sig storyn nära sin ursprungsupplaga också.
Den visades i 3D, men det kändes verkligen onödigt, för det var inga som helst effekter av 3D-format i filmen...ett visst djup tillkommer väl, men inget som gjorde varken till eller från.
En ok film, men definitivt den sämsta jag sett M. Night Shyamalan regisera och skriva...men så gillar jag de flesta av hans tidigare filmer...Sjätte Sinnet, Unbreakable o the Village tex...

Sen var det snart måndag, alldeles för snart...
Igår måndag så produktionssattes det vi, chefen och jag från vår sida, jobbat och testat för en hel del senaste tiden, och allt visade sig fungera helt perfekt...mycket skönt. Detta borde ha gjort måndagen rätt lugn, men den blev raka motsatsen...massor av jobb...o så sonens trummor på kvällen.
På det lite tv, Halvåtta hos mig, Böda Camping (sickna hjältar :) och CSI...sen i säng för att vakan av telefonen runt klockan fem på morgonen...

/Bogie

Inga kommentarer: