söndag, november 22, 2009

O så var den här helgen över...

...men vi hann med en hel del ändå...

I fredags så var jag med kollegorna på Ballbreaker på Gärdet och smaskade i mig en smarrig hamburgare och sen spelade vi två serier bowling...

Trots att jag inte bowlat på ett par år, och då senast med barnen, så tycker jag det gick rätt ok.
3:djen bäst i gruppen, knappt slagen av två 25+:are, och med bägge serierna över 100...tror det var typ 123 och 103 eller något åt det hållet.
Blev som vanligt i det sällskapet en rätt tidig kväll, och jag hann tom hem för att städa hos chillorna, något som gladde frun.

I lördags var dottern på kören för första gången på flera veckor, då hon varit sjuk och väl inte haft världens bästa sångröst...kul hade hon iaf.
Efter det åkte vi ut till Karlssons i Bro, och hittade två vinterjackor åt barnen för en bråkdel av vad en jacka skulle kosta på tex H&M, trevligt.
Från Bro i norr till Heron City i söder gick resan sen, en god lunch på Pizza Hut och sen filmen...

...Upp! på bio
En i grunden rätt sorglig historia om en gammal man som blir lämnad ensam efter det att frun dött, men som uppfyller deras gemensamma dröm att ta sig till Paradisfallen...om än på ett något oortodoxt sätt, som synes på bilden.
Naturligtvis bra animerat av Pixar, ett ok manus, men kanske ändå inte den bästa Pixar-film jag sett...vilken det nu skulle kunna vara...
Barnen var nöjda iaf.
Direkt från bion hem till Väsby där vi lämnade igen lite videofilmer och hyrde ett par nya.
Ja, vi är filmtokiga i den här familjen, så pass filmtokiga att vi tog över videobutiken för ett tag...visade var filmer stod, förklarade hur Howard the Duck kunde stå på nyheter, förklara vad Bruno handlade om (utan att ha sett den). Ägaren av affären hade som vanligt inte en aning om nånting, möjligtvis har han fått lite fason på det där med betalning och registrering, men där upphör kunskaperna helt klart.
Sen var det bara att ta sig hem via ICA , köpa ingredienser till taco-middagen vi senare svullade i oss till en av filmerna.
När barnen gått o lagt sig tittade vi på inspelningen av Robinson som hade premiär igår. Lovande omgång med en AIK-tatuerad och en fd AIK-hockeyspelare. I övrigt för tidigt att säga bu eller bä om årets omgång...nytt upplägg med ett kvinno- och ett manslag, där männen decimerades i första fighten.

Idag söndag gick dottern till en kompis vid lunch och sonen skjutsades till en pizzeria för barnkalas, så vi kunde i lugn och ro åka o handla förnödenheter, äta lunch och se Transformers 2 på dvd innan barnen dök upp igen.

Slutar med att bjuda på ytterliggare en chillabild...

...Calvin gnager...

/Bogie

1 kommentar:

Anonym sa...

Tipsar om Plankton www.myspace.com/planktonsweden som spelar i Sundbyberg- Hellbar nu på fredag 27 nov. Tror att det kan passa dig.