måndag, november 30, 2009

Vårdcentralen...

Nyss hemkomna från Vårdcentralen där vi fick den utmärkta diagnosen "Hon är sjuk!". Det var iofs mest ett konstaterande, och vi fick reda på att lungor mm lät ok, ögonen reagerade som de skulle, balansen osv...dessa tester pga att hon hela förmiddagen idag haft en enorm huvudvärk. Hon har suttit i soffan under en filt, med en kyld bönpåse på huvud/ögon mest hela tiden...och det var så vi körde henne till Vårdcentralen oxå...det var en o annan som stirrade då kan jag lova, allra helst när hon gick som en gammal pensionär oxå.
När väl doktorn tänt i taket och vi tagit bort ögonbindeln så öppnade hon ögonen och kände att det faktiskt funkade...
Så egentligen inget bevis på att hon har och vi andra oxå isf har svininfluensan...enormt vilket mörkertal det måste vara som drabbats, när dom "aldrig" kollar.
Med lite hostmedicin och en uppmaning om vila o mycke dricka så var vi på väg hem igen.
En annan "rolig" grej på VC var att dom uppmanar alla som har över 38 graders feber o hosta att ringa på klockan så de kommer ut o hämtar en istf att man själv går in o anmäler sig. Det är väl bra så långt...att dom sen har gömt ringklockan bakom den stora informationstavalan om vaccinering är ju inte fullt så smart...gör om gör rätt.

/Bogie, som tror att det är frun som ligger i morgon...känner igen den begynnande hostan lite för väl...

Inga kommentarer: