måndag, november 16, 2009

Ytterliggare en rekapitulering...

Inte uppat sen i tisdags, men det hände ju inte så mycket i veckan som gick...vi turades om att vabba med dottern, som inte hade svinflunsan, men troligtvis ett efterhängset virus, som vi tydligen drabbas av alla nån gång under vår levnad, där man får feber o lite sånt då och då under ett halvår...det var vad doktorn på Vårdcentralen trodde iaf...

I fredags var första dagen då det egentligen hände något utöver det vanliga, iaf för mig, som åkte till Paddys vid Sollentuna station och drack lite öl och åt en riktigt god plankstek med fem gamla klasskamrater. Inte riktigt samma gäng som vanligt, men väl så trevligt.

I lördags var dottern med mormor samt en klasskamrat och dennes farmor på Göta Lejon och såg...

...High School Musical som musikal. Den var uppskattad av hela gänget.
Så nu har dottern sett filmerna (så klart), sett isshowen, och nu även musikalen på scen...och det sista med Idol-vinnaren Kevin Borg, klart hon var nöjd :)

Under tiden passade vi övriga tre i familjen på att se 3D-filmen "En Julsaga" med Jim Carey i den animerade huvudrollen.

Berättelsen är den klassiska Charles Dickens julsagan om den ruskigt snåle Scrooge, som finns i en uppsjö varianter. Denna var riktigt bra, snyggt animerad, allra helst den stilla fallande snön, och rätt ruskig, sonen hoppade till rejält ett par gånger.
...men fan vet om inte Mupparnas Julsaga är lite roligare, om än kanske inte lika ärlig mot originalet som den vi såg i lördags.

På lördagskvällen, när vi väl kommit hem, så hyrde vi en annan klassiker som barnen inte sett, "Gremlins", den uppskattades rejält kan jag lova.

Har lyckats, hur svårt det nu skulle kunna vara, köpa mig två magasin på senaste tiden...

...dels nummer 2 av AIK-fanzinet "Tattersall", som verkar minst lika bra som ettan ("Grodan").
...och sen även nåt så ovanligt numera som en musiktidning...

...men med Roger Waters på framsidan, en cd med Pink Floyd-the Wall-covers och ett stort reportage om en av världens bästa skivor, the Wall, ja då kan man inte låta bli att köpa senaste numret av Mojo.

Idag är det måndag, och barnen är i skolan och vi vuxna på våra respektive arbetsplatser...vi får se hur länge det håller den här gången...

...och vi får se när jag lyckas uppdatera igen :)
/Bogie

Inga kommentarer: