tisdag, februari 12, 2008

I helgen...

...så var det äntligen hemmapremiär för AIK:s träningsmatcher, och som traditionen bjuder samlades vi hemma hos en gammal AIK-vän och njöt av sill (nåja), lax, köttbullar, potatis, öl och nubbe...tror allt en och annan tog en whiskey också...

Naturligtvis pratades det fotboll, men som så ofta annars så avhandlades det mesta under en kort med trevlig stund...sen strax före avspark så gick vi ner till Skytteholm, som naturligtvis var fullpackat av glada AIK:are.

Här den stora läktaren, och det är konstigt vilken utveckling det varit...det var inte så många år sedan som jag såg en träningsmatch på Skytteholms grusplan, där man lätt kunde få sig en plats vid avspärrningsbandet som löpte längs med långsidorna...

Matchen bjöd väl inte på nåt skönspel, och resultatet kändes väl aningen missvisande då AIK ägde matchen igenom, men 1-1 slutade den. Ett o annat nyförvärv passade väl på att visa upp sig också, och det kan nog bli bra det här, men man har ju haft fel förr :)

Sen var det bara att gå upp till pendeln och åka hem. Väl hemma hann jag väl med en dusch och ett klädbyte innan hela familjen satte sig i bilen för att åka till mormor och morfar. Där lämpade vi av barnen innan vi tog tvärbanan till Globen. Väl där visade sig att vi inte var ensamma på väg dit, då the Cure tydligen spelade på Hovet. Vi skulle dock inte dit, även om det oxå hade varit trevligt...Nä, vi åkte upp på 18 våningen i ett av de tornen vid "entrén" till Globen-området och gick på 40-årskalas.

Vi var lätt betydligt fler än de föreskrivan 17 personerna, som fick vara i lokalen enligt brandföreskrifterna, som ville fira födelsedagsbarnet.
Jättemysiga lokaler...

...med en otrolig utsikt från ballkongen...

...här en vy nästan rakt ner...
Det bjöds naturligtvis på både god mat och dryck, och som om det inte var nog så fick man sedan chansen att prova på relaxavdelningen med så väl bastu som bubbelpool...

...och ja, det blev blött både in- och utvändigt den kvällen/natten...oerhört soft att blöta ner sig på detta vis. Stort tack till födelsedagsbarnet samt den fyll(n)ande sambon för en mycket trevlig kväll!
Sen måste man ju bara framföra ett stort tack till de vänner som ser till att man kommer hem hel (och ren:) och utan att behöva åka kommunalt, nice!

Söndagen var rätt seg, men jag tycker vi klarade av den rätt bra ändå, och fram på eftermiddagen var det dags att hämta barnen hos mormor. Nu lämnade vi visserligen inte Essingen på en gång, vi hann med ett besök hos svågern som fyllde 43 år i lördags. En god och trevlig middag med släkten och ett par vänner mer eller mindre avslutade helgen.
Sen var det allt bara att åka hem och sova då en arbetsvecka (nåja) väntade.

Måndagen var iaf rätt fullspeckad med Antenn-besök, lunch med Antennkollegor efter det, sen pendeln till Sollentuna och ett besök på BUP om sonen och en eventuellt ny utredning, snabb handling efter det, hem och hämta dottern från fritids och så iväg till simskolan med henne...hur hann man jobba??? :)

/Bogie, som växlar ner lite idag...

Inga kommentarer: