tisdag, augusti 07, 2007

AIK-BP 3-0


Igår var det äntligen dax för lite Allsvensk fotboll igen, AIK mötte Brommapojkarna hemma på Råsunda. En rätt given och lätt vinst kändes det som, och när Dulee satte 1-0 efter en kvart så var den minsta lilla oron bortblåst, och man kunde bara njuta av en härlig fotbollskväll.
2-0 sattes av Obolo och trean av Valdemarín, så hade Argentina återigen visat att dom var ett bra köp.
Enda smolket i bägaren var den Bolibompa-klass vissa av de nya "ramsorna" höll...jag har haft en del problem med nån "lö-lö-lö-ramsa" och nu har det kommit nån än mer konstig jäkla "måljingel" från klacken, och för att sen toppa det så drar man till med "Vi vill se sittplats hoppa", vilket jävla lågvattenmärke. Lyckligtvis hoppade inte sittplats, det är illa nog när stora delar av Norra hoppar till "På Norra Stå hoppar vi för AIK", utan svarade med den rätt fyndiga "Vi är inte hammarby!", som faktiskt rev ner en del applåder från såväl sittplats som Norra.
Ja, det är fan så man börjar fundera på att byta läktare till nästa säsong, men jag tillhör onekligen "fattiga Norra", och har lite svårt att motivera över 1.000:- mer för ett säsongskort för att se samma match, men ur en annan vinkel...
/Bogie, som retar sig på detaljer när helheten ser rätt bra ut...


Inga kommentarer: