måndag, augusti 20, 2007

Haircut...

I lördags bestämde sig till slut sonen för att låta lockarna falla, då han inte riktigt fick till "Sora-looken" han eftersträvade...

...före...

...och efter...även dottern råkade ut för saxen och blev av med ett par centimeter, men det syns ju knappt.
Här är barnen på kusinen Philips kalas...nu var dom väl 4 respektive 7 år för gamla, men klagade inte så länge det fanns kladdkaka :)

Här är födelsedagsbarnet, 2 år, med sina föräldrar.

Ett trevligt litet kalas på innergården.

Idag måndag jobbar vi bägge, dottern är på fritids och sonen har 2 studiedagar, som han spenderar hemma med farmor som barnvakt.
Farmor kom redan igår, men då visade sig inte sonen från sin bästa sida...en migränliknande huvudvärk slutade med en spya på muggen och relativt tidig sänggång, men i morse var han pigg igen.

...och när vi ändå är inne på sjukdomar och liknande så kan jag ju berätta att vi var på närakuten i torsdags för att kolla till Emmas nya onda tå, dvs den stortå hon inte opererat...ännu...men i höst tyckte doktorn att det var dax för ännu en operation, lite så där i förebyggande syfte. Och trots att vi inte gärna ser henne sövas för 5 gången i sitt sexåriga liv, så vill vi verkligen inte att denna stortå blir lika illa som den förra...så jo, en operation är nog helt rätt.

I övrigt kan vi (eller iaf jag) glädjas åt en härlig bortaseger över Örebro för Gnaget med hela 4-1, underbart!
...och på söndag är det match, och Gnagisdag igen.

/Bogie

Inga kommentarer: