söndag, mars 16, 2008

Det var inte vårt fel...


...att Charlotte vann...
I det Erikssonska hemmet röstades det på B.W.O, Amy Diamond och Frida....och ja, egentligen det mesta utom Sibel och Sjögren hade varit bättre än den som nu vann.
Tråkigt oxå att juryn i stort sett avgjorde tävlingen innan folket fick säga sitt. Känns som om juryns dagar är räknade...hoppas!


Annars gjorde vi väl inte så mycket igår, dottern var på avslutningen av fotbollsskolan, eller ja, överlämningen från Bollstanäs duktiga tjejer som tränat laget hittills till de förhoppningsvis duktiga föräldrarna som tar över iom nästa träning, som dessutom flyttas ut på grusplan...nu blir det rikig fotboll :)
Sen är bara frågan om vi får dit dottern igen...hon har alltid jätteroligt när hon är där, men det är gråt och elände innan hon får på sig kläderna på morgonen...kanske hjälper det att det eventuellt blir söndagseftermiddagar efter detta...vore kul, men det är hon som bestämmer.

Idag, söndag, ska vi inte göra särskilt mycket heller...mest försöka få alla att må tillräckligt bra för att komma iväg till respektive ställe på måndag morgon.

Lyssnar för fullt på Shineth (så stavades det) plattan, och vissa favoriter har man väl fått...men det är svårt att sätta betyg...får ge den ett par lyssningar till...

/Bogie

Inga kommentarer: