måndag, mars 24, 2008

...påsk...


Ja nu kryade lill-tjejen på sig så pass bra att hon (och jag) fick följa med till mormor och morfar, där även svåger, svägerska (som fyllde 40 på påskaftonen, grattis!) och kusinen var. Dottern åt väl inte nå mängder så klart, men var vid rätt gott humör.God mat (lamm) bjöds det på.På vägen hem delade jag baksäte med dottern om hon skulle må illa, och sonen fick ta över passagerarstolen där fram. 150 cm måste man vara för att åka fram i bilar med airbag, och där är han nu...huga!

Dottern höll gott mod över Let´s Dance och en bra bit in på natten sov hon lugnt, och sen som från ingenstans så spydde hon klockan 2 på natten...
Trots detta och en viss matthet, vågade vi fullfölja vår inbjudan av mina föräldrar hem till oss...och dom vågade komma. Mycket kan det vara, men kräksjukan är det inte.
Resten av helgen har dottern varit glad men lite matt, käkat dåligt men behållt maten...lite taskig i kistan kanske...vad kan det vara...gluten kanske?! Hoppas inte!

Morsan har som sagt rätt ont i ena benet, så vi blev mest inne o svullade mest hela helgen, det var naturligtvis lamm (igen) och lax, men oxå gambas med pasta och första kvällen var det bakpotatis med en massa gott till...

...o så såklart en jävla massa...

/Bogie, som fortsätter att räkna ner...5 dagar till AMP o Sabbtail, och 6 dagar till den Allsvenska premiären...

Inga kommentarer: