onsdag, december 16, 2009

Sångare med humor...

Marillion är en gammal favoritgrupp, allra helst från tiden då den ytterst karismatiske sångaren Fish sjöng i bandet...nu hoppade han av bandet 1988, och sen dess har Steve Hogarth skött sången i bandet. Det finns en stor skara fans som endast räknar tiden med Fish som det äkta Marillion, själv gillar jag de tidiga Hogarth-skivorna...typ fram tom "Brave", men sen tycker jag hela bandet blivit lite tråkigt. Gillar dock den senaste ackustiska skivan "Less is more", där de spelat in ackustiska versioner av egna låtar. Steve sjunger bra och har även ha en hel del teatrala saker för sig på scen, men att han hade en så här skön humor visste jag inte...
Gruppen har tagit fram speciellt designade kaffemuggar för varje bandmedlem, med lite olika texter o bilder...de flesta drog man väl på sin höjd på munnen åt, men Hogarth...självdistans...mycket coolt!

"Mr h: New lead singer since 1988"

I övrigt verkar det vara värsta kvinnodagen idag...frun fick en fin löneförhöjning(grattis), en tjej i gruppen blev tillsvidareanställd (grattis) och chefens sambo tog körkort (grattis).

/Bogie

Inga kommentarer: